Reisedagbok

MOT IRLAND

Hei igjen!

Eg ser at det e utrulig mange som e inne å ser på "sia vårres"! Det e jo kjæmpearti, og en motivasjon førr oss tel å fortsett å førtell dokk om vårres opplevelsa.

Ja, som sagt så starta vi tidlig i morrest fra ankerplassen på Gigha. Klokka va berre 6 i morrest også, og eg trur skippertn hadd litt medlidenheit med meg, så trøtt som eg va.Eg vart putta i seng igjen, og søvna som ein klægg. Våkna da klokka va litt over sju, av at eg låg å hoppa og spratt i forpiggen. Det va mykje bevegelse i båtn, og det va ikkje berre, berre å kom seg ut av køya, ska eg lov deg. Og det va i aille fall ikkje nå likar å træff doskåla, med ræva, sånn som det slingra!

Ja, ja eg fikk no ætter mykje dansing rundt omkreng, vaska "trøttn" ut av auan, og fikk på meg klean. Du sku ha sett meg da eg hadd fått den eine fotn inni boksa, og den ainner halvveis i, og plutselig va der ein stor bølge! Tykje ta, de der handtakan vi ha montert rundt omkreng i båtn e berre heilt super! 

Litt kaffe og frokost vart servert,  før det va skippertn sin tur tel å lukk att auan ei stund. Det vart ein fin seilas i dag. Sola ha vøre fræmme stort sett heile dagen. Det va ei lita regnskur, men så kikka ho jammen fræm igjen. Vi berre kosa oss ombord med kaffe, strekking og læsing. 


No e det like før vi kommer i havn i rett uttaførr Belfast. Klokka e no snart halv 8, og det vart ei lang økt, men det går berre jæft. Vi nærm oss jo Biskaya. Om ikkje så fort, så e det jammen en bra distanse vi ha gjort uinna i dag. Ho Randi og han Gunnar, som passa ho Cathrine da ho va lita, e i Dublin. Det havøre koselig å trøffe dem, men det rekk vi nok dessverre ikkje. Dem reis heim igjen i overmorra. 

Regn med at vi tar oss ein tur inn tel Belfast i morra, så vi fær nok ikkje herfra før på onsdagsmorra

n. Kos dokker, det gjør vi!