Reisedagbok

DA FÆR VI VIDERE

Etter å ha snakka mye med erfarne seilera, som has seila overalt i verdn, har vi berre sugd tel oss av demmers kunnskapa{#smileys123.tonqueout}.

Vi har følgt mykje med på værmelding det siste døgnet, førr å finn ut ka som va mæst gunstig førr oss. Ska vi fær på vestkysten av Irland, eller ska vi fær nedigjønnom Irskesjøen? Vi har no bestemt oss førr å fær Irskesjøen, og benøtt oss av tidevannsstrømman i området. Så,- i morratilig i 6-tiastart vi herfra (Oban). Vi har da ca 6 tima, kor straumen går samme vei som oss. Som tidligar nevnt, så e de der strauman kjæmpesterk i det her området. I går, på turn hit, va vi oppe i 10,4 knop innimellom kværvlan Gråter. Heavy Stuff!!

Så no e båtn sånn ca klargjort tel å start i morra. Brødan står i steikovn, matvarelageret e supplert, haue e fyllproppa av nøttig informasjon og nye kunnskapa, og kroppen e nydusja så da e det vel berre å start opp i morratiligSmiler stort?

Litt vemodig å sei ha det tel aille de her trivelige folkan, men det kain jo hend at vi træffes igjen ein gang. Kanskje kjæm nån av dem på besøk på Stigen, kem veitKjærlighet.

No kain det bi nån daga tel vi har tilgang tel nett igjæn, men vi kjæm tel å førtæl dokk om de kommende opplevelsan, så fort det lar seg gjør. Dokk får ha det fint så lenge, folkens!