Reisedagbok

VI VENTER

I dag har vi tatt oss en sight-seeing i Inverness. Kjempefint vær, så her er det godt å vær "turist".

Vi vent no på at han Stian ska kom. Han mønster på i morra, og ska vær med oss ei ukes tid. Vi gler oss tel detSmiler. Dessverre har vi no i dag fått beskjed om at siste slusa i Caledoniakanalen bi stengt fra fredag og heilt tel mandag, kanskje tirsdagSint. Det vart jo en strek i regninga, i forhold tel at vi hadd håpa at han Stian også sku kuinn vær med i neste kanal, Chrinan Channel. Men, det e ikke nåkka vi kan gjør med det. Vi må no få tel å ha det trivelig de dagan han e i lag med oss uansett kor vi befinn oss{#smileys123.tonqueout}.

Vi traff et kjæmpetrivelig par fra Canada i går. Dem kom no i fra Bergen, og va på tur oppkanalen dem også. Vi fikk ei bok av dem, som handla om matlaging ombord, inklusive mange oppskrifte, så  her går vi ei spennanes tid i møte, med tanke på utprøving av nye middagsretta!

Vart litt handling i dag. Både tau tel båtn, og en del ainner småting, som vi vil ha bruk førr etterkvært. No bi det kaffe og kake her, før vi fær på videre oppdagelsesferd i byenSmiler! Hei så lenge!