Reisedagbok

TURISTER

I går vart vi skikkelig turista, og heiv oss på en buss fra Kirkwall tel Stomness. Det va ikke så fint vær da vi stakk av gårde, så vi tok no på oss regnklean. Men, før vi gikk av bussn va vi snar å lur dem i sekken. Sola va jo kommen fram, og det vart en kjæmpedagSmiler stort! Vi prata no om det, at vi skilt oss no ikke så vældi mye ut, i forhold tel de ainner " turistan", det va no berre fotoapparatet som mangla, det sku jo ha hønge å dengla på magen!

Snuppertn slo på stortromma, og kjøpt bygave tel meg. Eg fikk meg en hatt{#smileys123.tonqueout}! Min første hatt, kor gla eg vartGråter. Haha.

Det vart no litt handling, og ettersom det va eg som hadd sekk med meg, vart jo teng pakka oppi den. Etterkvært vart det no ein full plastpose også. Da mått eg no spør han snuppertn, om han kanskje hadd løst tel å bær nåkka? Sånn at det ikke va så åpenlyst at han va på tur i lag med " støttekontakten" sinKjærlighet. Mykje fliring!

Det va ikkje så mykje fliring i går kveld, da vi sku legg oss! Vi mått jo begge to på do, førr å kvitt oss med nåkka "veska". Da snuppertn sku tapp ned, va dasstanken full, og det spurta utover diverse saker og tengHvisker! Lokket på tanken va ikke tett! Kan du tenk deg nåkka værre? Dæsken ta, eg va ikke nå my høg i hatten da. Fysj være førr ein drittjobb ( i ordets rette førstand) det der vart. Jaja, her va det berre å brætt opp arman, finn fram gummihanska, såpa og desinfiseringsmiddel. Det va no snuppertn som tok seg av grovarbeidet men eg får no sei at eg deltok no eg og, i den der tvilsomme aktivitetn.

Jaja, dert vart jo i allefall så reint og desinfisert, som det aldri ha vøre før. Og, - eg e heilt sekker på at vi kjæm tel å følg nøye med på "nivået" i dasstanken heretter! Shit ohoi folkensSmiler!

Ps. Det e førrestn regatta her i kveld, så eg regn med at det bi nåkka å sjå på!