Reisedagbok

KIRKWALL

Heisann! 

Da va vi kommen tel Kirkwall på Orkenøyene. Nydelig tur nedover hit. Vi slapp anker i ei bukt ved "sanday", nydelig plass med sandstrand så langt aue rakk. Va nesten som at vi fikk sydenfølels, når vêret va så fint. Kosa oss med kjeks og et glas vin,før vi ffortsatt.{#smileys123.tonqueout}

Der satt vi no å filosofere over turen så langt, kor godt det hadd gådd å vær ombord osv. Eg kom tel å åptn opp førr ein minnerik diskusjon om "tittel" på oss ombord. Han som eig skuta e jo skipper, - men ka slags tittel hadd egRødmer? Eg e jo fokkeslask, stuert, rorkvinne, stuepike (med avtale om "ektraservice") og personlig legesekrrtær, som ska sørg førr at skippern husk å ta medsinan sineVill. Eg fann ut at her mått det vær grunnlag førr førhandlinge om redusert arbeidstid og/eller bedre lønn. ellers kom det tel å bi ein "aksjon", det e jo så in førr tia{#smileys123.tonqueout}.

Vi fikk oss no nån goe lattera under den her seansen, og fann no ut at det e ok med et mannskap som kan brukes tel det meste, - jusså potetn!!

Vi tok opp ankeret, og satt kursen mot Kirkwall. Dæsken ta, eg ska lov deg at straumen va sterk i områdetSjokkert! Vi styra rett kurs, men båtn for sidelengs igjønna vannet. Av og tel va straumen i mot oss, og da sto vi nesten stille. Men så va ha også med oss, og Paquita forsom ein ræserbåt bortigjønnom! Dæsken det va spennanes!

Det nydelige været kuinn altsåselvfølgelig ikke fortsett, så i dag regn det og det ligg tåka heilt ned på veian. Men vi harførskjellig å ordn før vi ska videre mot Inverness, så det e egentlig heilt ok. Når vi kjæmpebelli dit, kjæm han Stian ombord ( ein av Stein sine gutta) og ska vær med oss igjønna kanalan. Det bi koseligSmiler stort

Nok prat førr dein her gangen. Ps. Kor koselig at dokk skriv litt i gjesteboka også, takk førr helsningeWhow!