Reisedagbok

VI ORDNER OPP I BÅTEN

Vi fann ut at vi sku ligg her i Lerwick i dag, og prøv å få litt orden i båten. Før vi for heimanifra, hadd eg handla inn masse go saker som vi sku ha, når vi ha no være utenlands ei tid. Feskboilla, brunsaus, tyttebær, leverpostei, makrell i tomat, førr å nevn nåkka. Vi veit og at det e vanskelig å få tak i grovt mel, tel brødbakinga, lenger nerigjønna, så det har vi og med litt av{#smileys123.tonqueout}.

Aille de her tegn sku eg jo stu bort, og eg hadd tenkt at det kuinn oppbevares under køyra vårres i forpiggen. Men, eg ska lov deg at det va no ikke bærre, bærre. Førr å kom tel der måtte eg ut med seNiklas, madrasser og ailt. Jaja, ikke så gæle at det ikke e godt førr nåkka. Da fikk vi jo lufta sengklean og! Det va litt av et styr å få plassert saken der eg hadd tenkt, men med mykje "ufint" ordførråd, vart det no i ordningSmiler stort.

Da det va gjort, sku vi fær innom innsjekkingskontoret, førr å sjekk ut. Herremin førr nå koselige folk som jobba der. Dem va utrulig hyggelig og hjølpsomSmiler.

Da vi var ferdig der, gikk vi på butikken førr å handel. Vi ha vøre på den butikken før, og veit at dem har et stoooort utvalg av hermetikk. Her va det ikke berre joikakaker og brun lapskaus på boks! Nei her va det regla opp og ned med et fantastisk{#smileys123.tonqueout}