Reisedagbok

LERWICK

Ja, no e vi kommen tel Lerwick,etter to daga i sjøen. Disken ta, eg ska sei deg at det e mykje vatn i det der Norskehavet{#smileys123.tonqueout}! Vart så inni hel....... Sjøsjuk på begynnelsenSyk Havet va urolig, det va mykje bølga og mykje vind. Eg ska lov deg at eg ikke va mykje høg i hattn. Om eg ha døtte på havet, e eg sekker på at det berre ha føltes som en befrielseBlinker. Eg va ikkje mykje tel kar å ha på vakt. Men, det ga seg etter kvært. Havet roa seg, og eg begynt å bi telnærma normalisert igjenRødmer.

No e vi altså kommen tel Lerwick, og vi har fått oss en etterlengta dusj begge to. Eg måtte sei tel skipperten at enten tok han seg en dusj, eller så va det første fly heim ( det va no i allefall det han sa tel dem i nabobåtn)Kul.

Nydelig vær her, første dagen med skikkelig varme så langt i sommer. Det må berre bi mykje meir av det her været. Lite seilbåta i havna, men det kjem nok av at det ha være dårlig vær i lenger tid.

Vi åpna feriegaven fra ho Randi og han Bjørn i dag, da vi kom i havn. Eg ska berre sei deg at den falt i smak. Den vart "førtært" omgåanesSmiler stort!

No sett vi på båtklubben, nydusja, og trøkk på kvær sin IPad. Det kjæm stadig inn båta, og vi træff stadig nye, koselige folk.

Håp at sjøsjuktabblættan verk beire neste etappe{#smileys123.tonqueout}