Reisedagbok

UTFORDRINGER I MYE SJØ

Hei igjen.

Jaja, no ligg vi værfast på Silda! Det e meldt et kjempefint drittvær i nån daga fremoverSmiler, så vi ha bestemt oss førr å ligg han av her ei stund. Tørking av kleda og båt, og ikke minst det å få kvil oss litt etter å ha gått i ett fra Brønnøysund, gjør berre godt!

Vi va storoptimista, og tenkt at vi sku klar å kom førrbi Stadt og et stykke sørafør, men vi måtte berre gje oss i går ettermiddag, ettersom vinden berre auka på og bølgen vart større. Det vart så som så med matlaginga da vi va utpå i går. Men, eg mota meg opp og gikk under dekk førr i det minste å få ordna oss et par knækkebrød. Kjøleskape ligg leksom bakom komfyren,som det e litt balkat å kom tel. Jaja, eg mått no klatter litt, førr å nå tak i tubeostn som låg nedi der. Og den hadd selvfølgeli falt ut av påleggskurven, og låg heilt i bunnen. Trur du farsken ikke at mens eg sto på hau der, så kom en kjæmpebølge, og der sto eg tredd på hau ned kløleboksenHa ha. Ha det ikke være førr at eg e så brei over ræva, så hadd eg vel førsvøinne nedi denRødmer. Etter en del strev, når båtn retta seg opp igjen, kom eg meg opp, og servert de der jævla knækkebrøan uten å sei et ord tel skippern.Han bi no å få seg ein go latter, når han læs det her!

Vi karar oss såvidt førrbi Stadt, og inn tel Silda.

Det va no også ainner utfordringe underveis. Vi hadd glømt å steng ein ventil, sånn at det kom vann på golvet i byssa. Eg e jo "tøffer enn toget", og meldt meg tel den der tvilsomme oppgaven å tørk opp alt vannet. Eg ska lov deg at det va ikkje berre, berre, når det va så mykje bevægels i båtn! Eg vart kasta hit og dit, men eg fant ut at det måtte vær beire å ligg på kne. Tel slutt låg eg på mage på døren og tørkaBlinker. HURRA FØRR SJØSJUKTABLÆTTAN!

Mat og kos utpå kveldinga, før vi klatra ikøya, og sov tel langt utpå formiddagen. Ute blås det, og regn en del. men, vi kos oss ombord og har det varmt og godt. No gler vi oss berre tel fortsettelsen og nye opplevelsa{#smileys123.tonqueout}!