Reisedagbok

VI GÅR VAKTER

Heifolkens!

Vi starta ut fra Vendesund i går kveld i 10 - tia, etter en herlig middag heime hos ho Ann Karin, etterfulgt av koselig besøk ombord av han Ulrik, ho Ann Karin og ho Sølvi.

Værmeldinga meldt gunstige vindføhold, så vi bestemt oss førr å gå vakte, førr å benytt oss av den gunstige vinden. Vi nærm oss no Haltn fyr, og regn med at vi e der om et par tima. Her e nåkka ustabil vind, som gjør at seilet innimellom hæng som et sleps. Men innimellom tar det tak og da fyk vi av gårdeVill. Haha, det siste må vel sees å vær en overdrivelse! 

Her e ganske mykje bølge, så her e det å hold tunga rett i munn, når man ska på do. Trur eg ska bi mannfolk i mett neste liv, det der e jo så tykke lettvint førr dem!Vinker Akkurat no e det eg som har vakt, snuppertn får seg litt søvn. Det e litetrafikk, så da e det greitt å ha strekking, skriving på heimesida og kaffekoppen innen rekkevidde.

Vi har sett på værmelding, og ser at det e et lavtrøkk på vei. Vi ha bestemt oss førr å fortsett å gå vakte, sånn at vi e underveis heile tia. Kanskje klar vi å rund Stadt, i forkant av lavtrøkket. Eg ha no førrestn pakka i meg ein sjøsjuktablett, så håp eg at eg slæpp å mat krabbanSyk